У мережі показали "Волгу" в ідеальному стані, пробіг якої становив лише 29 кілометрів

По країнах колишнього Радянського Союзу розкидано величезну кількість так званих "капсул часу", автомобілів, які у певний момент свого "життя" були забуті або залишені в гаражі і зберігалися там багато років. Стан таких автомобілів буває різним, проте досить велика кількість капсул має малий пробіг, за рахунок чого високо цінуються поціновувачами радянського автопрому. Є, однак, екземпляри, які навіть на тлі решти капсул часу здаються винятковими. Про такий автомобіль розповіли на YouTube-каналіroma urraco.

Так, в одному із населених пунктів Львівської області було виявлено унікальний автомобіль, причому унікальний одразу за кількома критеріями. Насамперед примітно те, що це так звана перехідна модель між ГАЗ-24 та ГАЗ-2410, яка випускалася лише один рік. Іншим цікавим фактом є ідеальний стан автомобіля.

Волга ГАЗ-24. Фото: YouTube

Цю машину 35 років тому купив чоловік, котрий у ті роки був начальником таксопарку. У той час як багато капсул часу купувалися для того, щоб на них їздити, але з ряду причин виявлялися занедбаними, цей автомобіль чоловік купив, щоб потім подарувати своїй дочці, проте їй автомобіль не став у нагоді, так що тепер він належить онуку, який автомобіль вирішив продати.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Дану "Волгу" без сумнівів можна назвати екземпляром ГАЗ-24, що добре зберігся, на всьому пострадянському просторі. Її пробіг становить лише 29 кілометрів, тобто відстань від магазину, де було куплено машину, до будинку власника. На перший погляд може здатися, що автомобіль виглядає не так уже й добре, проте це лише заводський консервант — віск, який припав пилом.

Нагадаємо, що це не машина – це монстр: найкращі модифікації легендарної "Таврії", які хочуть купити українці навіть сьогодні.

Раніше ми повідомляли про український міні-купер: випливли унікальні кадри легендарного Запорожця, його хотіли купити навіть дипломати.