У мережі розмістили дуже цікаве оголошення, де показали радянський автомобіль в ідеальному стані. Аномально новий автомобіль Таврія було виставлено на продаж одним із мешканців України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталіАпостроф», повідомляє.

Стало відомо, що на території України виявили унікальний радянський автомобіль від ЗАЗ. Найдивовижнішим є той факт, що на його одометрі вказано пробіг всього 914 кілометрів.

Чоловік, який володіє новою Таврією ЗАЗ-1102, яка була випущена в 2002 році, вирішив більше не тримати її в гаражі, а продати.

Таврія, фото: Апостроф

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як відомо, власник цього авто проживає у Чернівцях, де і продаватиметься цей унікальний автомобіль.

Незважаючи на те, що Таврії майже 21 рік, вона знаходиться у ідеальному стані. Особливу увагу привертає солон та біле забарвлення цієї машини.

Крім цього, власник повідомив, що автомобіль був оброблений спеціальним покриттям, яке убезпечило автомобіль від корозії. Після того, як Таврію покрили антикорозійною обробкою кузова, її було відправлено в гараж, де вона зберігалася всі ці роки.

Важливо відзначити, що у цього автомобіля був лише один власник.

Фото та опис Таврії було опубліковано на сайті Auto.ria.

Білий хетчбек ЗАЗ-1102 - один із ранніх варіантів оновленої Tavria Nova. Цей автомобіль робився на пару з експертами Daewoo. У ході розробки цього автомобіля було внесено близько 300 змін.

Таврія, фото: Апостроф

Однак найаномальнішим залишається той факт, що ця біла Таврія проїхала менш ніж 1000 кілометрів. Вона продається за 2800 доларів, що досить чимало за такий автомобіль, однак, його статки можуть дозволити поставити його в музей.

Нагадаємо, це не машина – це монстр: найкращі модифікації легендарної "Таврії", які хочуть купити українці навіть сьогодні.

Раніше ми повідомляли про Москвич-гіппопотів із СРСР: унікальне авто на 1956 року, яке стало вантажною ластівкою.