У мережі розмістили унікальну посаду, яку присвячено дуже старому радянському автомобілю. Ця машина вважається справді унікальною, оскільки її випустили лише в одному екземплярі.

Стало відомо, що в Радянському Союзі було випущено єдиний у своєму роді вантажний "Москвич-402-428".

Ще 1956 року з'явилася 402-а вантажна серія "Москвичів". Однак було випущено один єдиний 3-дверний екземпляр «Москвич-402-428». Цей радянський пікап міг перевозити до 250 кілограмів вантажу.

Москвич, фото: скріншот з відео

Слід зазначити, що на основі цього єдиного зразка було зроблено чимало інших моделей, які почали масово випускатися.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Варто зазначити, що перший експериментальний зразок збудували на базі "Москвича-402". Однак, якщо придивитися, то можна помітити, що двері нової моделі були ширшими. Задні крила стали оригінальнішими, які являли собою неподільну штамповану деталь, що пролягає від задньої частини автомобіля до дверного отвору.

Ці автомобілі не стали випускати, а "Москвич-402-428" став єдиним у своєму роді. У серійне виробництво вийшов "Москвич-423", у якого 5 дверей. Після цього вже почали випускати "Москвич-430" у 1957 році.

Москвич, фото: скріншот з відео

Потрібно згадати, що в 1958 модель "Москвича" була модернізована і залишалися тільки одні двері, так як задні бічні двері зникли, а на сам автомобіль було встановлено зовнішню мальовничу рекламу.

Радянський автопром має власну окрему історію. Дуже багато людей чули про ці автомобілі. Вони відомі своєю непрактичністю і тим, що постійно ламаються.

Нагадаємо, що експерти розповіли, як водії можуть підготувати автомобіль до проходження техогляду: значно підвищить шанси.

Раніше ми повідомляли про будинок на колесах на базі "Волги" Газ-21: унікальне авто, за яким би ганялися всі мандрівники.