Наші читачі люблять іноді почитати про автомобільні новинки. Однак цього разу ми маємо легендарний експонат. У мережі показали унікальний радянський автомобіль. Ця машина є модернізованою та буквально заворожує своїм кольором та ідеальним станом.

Відповідну публікацію розмістили на одному з YouTube-каналів, пише портал Hyser.

ЗАЗ-966, скріншот: YouTube

Насамперед треба повідомити, що зараз йтиметься про досить незвичайний радянський автомобіль – Запорожець. Ця модель прославилася по всьому світу на віки. Про цю машину ходять цілі легенди і вигадуються анекдоти. Однак, дана модель яскравого Запорожця викличе не сміх, а захоплення.

Іван Зенкевич, один із популярних автомобільних блогерів, вирушив у мережу, щоб показати дивовижну знахідку у вигляді модернізованого ЗАЗ 968М жовтого кольору.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Історія створення, тест-драйв та огляд ЗАЗ 968М - одного з найвизначніших представників радянського автопрому. Запорожець, вухатий, жужик, як його тільки не називали. Про Автомобілі - авторський канал Івана Зенкевича, шукаємо старі автомобілі, незвичайні, занедбані і рідкісні ретро машини", - підписаний відеоролик Івана Зенкевича на його YouTube-каналі.

Варто визнати, що цей Запорожець вражає. Він має дуже незвичайний яскравий колір, що говорить про те, що вся увага на дорогах приділялася тільки йому.

Нагадаємо, ось так виглядав перший мотоцикл, зібраний в Україні: "Червоно-чорний монстр".

Раніше повідомлялося, перший український позашляховик, розроблений ще за СРСР: "Волинське диво...".

Також, мрія рекетира: у мережі показали "Волгу", яку могли собі дозволити лише бандити 90-х.