Український розробник Fang's Lab анонсував нову гру про піратів з українською озвучкою, з симуляцією подорожей у часі.

У своєму Twitter розробник зазначив, що вже зовсім скоро з'явиться нова гра, яку озвучили професійні актори. Це нелінійний екшн-квест від першої особи у піратському сеттингу – Timeloop: Sink Again Beach.

Кадр з гри. Фото: Twitter

Від початку до кінця розроблена під час війни. - зазначає автор.

Гра вийде 17 листопада. У описі зазначається, що гра для одного користувача з симуляцією подорожей у часі. Незвичайний ігровий досвід. Переміщаючись у просторі та часі, гравець повинен зрозуміти, що відбувається на острові. Розробник розмістив гру на Steam.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Кадр з гри. Фото: Twitter

Серед акторів озвучення: - Катерина Брайковська (голос Марго Робби) - Павло Скороходько (голос Гаррі Поттера) - Матвій Ніколаєв.

Кадр з гри. Фото: Twitter

Друзі допомагають автору гри поширити інформацію про неї. А у коментарях підкреслили, що тема чудова.

"Таймлуп, та шо ж таке. Мені в цілому подобається тематика часових петель, але тренд прям згустився, кілька років підряд купа всього про це", "Виглядає дуже круто! Лайк, бажане, підписка", "Зловив флешбек Risen 2 , добавив в вішліст", - написали в коментарях до допису.

Коментарі. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що знаменита гра "Skyrim" робить ще один крок до ретро-статусу з новою версією: "The Elder Scrolls" 11 років.

Як повідомляв "Знай.ua" штучний інтелект Facebook дозволить "читати думки" і перетворювати їх на слова: неймовірне досягнення Meta.

Також "Знай.ua" інформував, що команду розробників "STALKER 2" присоромили за російські субтитри у грі: "Всидіти на двох стільцях"