З кожним новим виходом моделі будь-якої з відомих марок автомобіля багато хто відчуває незадоволення і навіть розчарування.

Те саме сталося і з шанувальниками легендарної BMW. У компанії представили новий спорткар BMW M2 2023 і реакція точно не порадувала творців.

Про це повідомляє видання NRJ.

BMW M2 2023, кадр з презентації

Ця модель може виявитися останньою у своїй історії, оскільки баварська марка відмовляється від установки на автомобілях M-серії двигунів із чотирма циліндрами. Поточна версія BMW M2 2023 оснащується 3-літровим бітурбованим V6, який видає до 453 к.с. та доповнюється механічною КПП (опціонально 8-ступінчастий «автомат»). З баварською моделлю йдуть адаптивна підвіска з електронним керуванням, функція прослизання коліс, активний диференціал та безліч інших опцій, що дозволяють їздити цим автомобілем по треку. BMW M2 також комплектується сучасною електронікою, включаючи 14,9-дюймовий вигнутий дисплей.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

BMW M2 2023, кадр з презентації

Незважаючи на таке сучасне та дивовижне поєднання технологій, користувачі залишили безліч невдоволених коментарів.

"Знаєте, що це виглядає насправді добре. Великі фари та гострі кути виглядають химерно на такому маленькому автомобілі, як M2. Чи гарно це? Ні звичайно. Але виглядає цікаво."

"Мені справді здається, що команда дизайнерів BMW намагається провести ребрендинг, щоб залучити молодшу аудиторію, і зазнає невдачі... Приберіть логотипи та подивіться на автомобіль ззаду, і ви навіть не зрозумієте, що це BMW."

"Таке відчуття, що команда дизайнерів намагається покарати нас за те, що нам не подобається їх занадто велика решітка радіатора. Звільнити їх усіх та почати все спочатку, серйозно."

"BMW змагається серед своїх дизайнерів, щоб побачити, хто придумає найпотворніший дизайн. Новий M2 виглядає гірше, ніж попередній. Безумовно, BMW втратила свій настрій."

Нагадаємо про Netflix для автомобілів: BMW почне стягувати щомісячну оплату за підігрів ваших "п'ятих точок".

Раніше ми повідомляли про компактний позашляховик iХ1: BMW робить повністю електричну версію автомобіля.