Новий трейлер дає жахливий погляд на гидоти, що ховаються під Чорною залізною в'язницею, футуристичною тюремною організацією, яку керує United Jupiter Company на супутнику Юпітера Каллісто. Нові кадри також вперше показують персонажа, якого грає Карен Фукухар.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Майбутній науково-фантастичний хорор від студії Striking Distance Studios був названий духовним наступником Dead Space, і легко зрозуміти чому, в його останньому трейлері. Насправді, якщо ви раніше не чули про "Протокол Каллісто", вам буде простіше припустити, що це пряме продовження відомої серії жахів від EA. Проект навіть очолює один із творців Dead Space Глен Шофілд, так що шанувальникам науково-фантастичних фільмів жахів є чому порадіти, в тому числі прийдешньому ремейку Dead Space, який вийде в січні.

Шофілд нещодавно дражнив, що The Callisto Protocol «настільки просунутий у порівнянні з Dead Space» і допускає «кілька досить жахливих моментів», а це означає, що ви можете очікувати ще страшнішого досвіду, ніж і без того досить криваві ігри Dead Space.

«Багато рендерингу, і ти розбиваєш персонажів на шматки, розрізаєш їх так, щоб стирчали кістки і таке інше», — докладно описав він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Football Manager" спрогнозувала наступних 10 володарів "Золотого м'яча".

Нагадаємо, гравці здивовані новими "фішками" у "Overwatch 2".