Оголошення про дебютний трейлер гри Wild Hearts з'явилося 28 вересня, а реліз відбудеться на початку наступного року. Гравці вирушать до феодальної Японії 17 лютого 2023 року, і Wild Hearts з'явиться виключно на ПК та консолях нового покоління.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Новий трейлер показує землю, дія якої відбувається у феодальній Японії. Wild Hearts також розроблена у співпраці з розробником Dynasty Warriors Omega Force під видавництвом Koei Tecmo у співпраці з EA.

Крім цього, порівняння Monster Hunter у соціальних мережах, які користувачі розкидали до того, як гра була розкрита, безумовно, виглядали правдоподібними. У новому трейлері показано, як кілька великих звірів борються з крихітними людськими персонажами, всі вони озброєні довгими мечами та іншою зброєю.

Насправді, в трейлері навіть зроблено великий наголос на гаджетах, створених гравцями. Ми бачимо, як персонажі збирають вежі, щоб дертися на них, ухиляючись від атак монстрів. Також можна побачити бомби і до смішного величезні молоти, щоб вражати ворогів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Незадовго було заявлено, що Wild Hearts вийде рано чи пізно до квітня 2023 року. Це явно раніше, ніж люди очікували від гри, яка була анонсована лише минулого тижня. Ці чутки тепер виправдалися, довівши, що звіт точний.

Як раніше повідомляв портал "Знай", майбутній шутер The Finals від розробників Battlefield отримав новий вибуховий трейлер.

Нагадаємо, "Street Fighter 6" дозволить створювати свого власного бійця.