Хедлайнерами оновлення «Забуті кошмари» є нове підземелля під назвою «Тихий монастир» та «Замок Цирангар». Ви можете їх дослідити з загоном, щоб одержати потужну зброю предків. Новий бойовий пропуск п'ятого сезону також з'явиться 29 вересня.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі «Gamesradar»

Однак реакція гравців Diablo Immortal на нове оновлення не була надто оптимістичною. В основному це пов'язано з тим, що більшість цього нового оновлення зосереджена на Warbands (групах гравців, які об'єднуються для роботи над контентом), і, схоже, є чимало фанатів, які не хочуть мати з ними справу.

Наприклад, сабреддіт Diablo Immortal містить безліч прикладів – гравців, які не хочуть використовувати цю функцію. Зміни Warband, які займають значну частину посту в блозі, опублікованого у твіті вище, безсумнівно, є важливою особливістю нового оновлення.

Diablo Immortal

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Інші гравці Diablo Immortal сперечаються про те, наскільки значним буде перший патч після запуску. Деякі називають це «серединою» у той час, як інші сперечаються, чи можна вважати його великим оновленням. До запуску нового оновлення Diablo Immortal залишилося трохи менше тижня, але ясно, що гравці вже мають проблеми з цим новим оновленням.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Assassin's Creed Mirage" обіцяє найбільше струс у серії.

Нагадаємо, гра "The Legend of Zelda" отримує продовження.