За минулі вихідні в мережі з'явилося безліч кадрів GTA 6, що просочилися, вони налічують 90 різних відеороликів. Пізніше розробник Rockstar узаконив витік у своїй заяві, заявивши, що вони «вкрай розчаровані» інцидентом, але зазначили, що витік не завадив розробці майбутньої гри.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Тепер, всього через кілька днів після початкового витоку, віддані шанувальники GTA складають внутрішньоігрову карту світу GTA 6 на основі кадрів, що просочилися. Як повідомляє сайт Kotaku, фанати вивчають кадри, що просочилися, щоб зібрати свою власну карту, але, на жаль, вони не можуть використовувати будь-які кадри у своєму остаточному творінні, оскільки Rockstar карає тих, хто розміщує контент, повідомленнями DMCA.

Деякі користувачі використовують знімки екрана Google Планета Земля як заміну знімків екрана з кадрів, що просочилися, а інші використовують такі інструменти, як Microsoft Paint, для малювання своїх власних карт.

GTA 6: скрін

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Однак все стає ще складнішим, коли ви намагаєтеся з'ясувати фактичні розміри майбутньої карти GTA 6. Зрештою, це не буде відтворення 1:1, оскільки Rockstar завжди зменшувала версії своїх ігрових світів у порівнянні з їхніми реальними аналогами. Поки що здається, що люди використовують власні вимірювання движка Rockstar для карти GTA 5, щоб відтворити цю нову версію.

Звичайно, все це за умови, що вміст кадрів GTA 6, що просочилися, потрапить в остаточну версію гри. Враховуючи, що всі кадри, що просочилися, знаходяться в стадії розробки, і невідомо, як далеко просунулась розробка Rockstar. Можливо, ми побачимо у фінальній грі зовсім іншу карту в порівнянні з тим, що ми бачили в кадрах, що просочилися і досі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Rockstar підтверджує, що кадри, що просочилися, з "GTA 6" реальні.

Нагадаємо, геймплей "GTA 6" просочився до мережі.