Гравець Disney Dreamlight Valley, можливо, щойно виявив, що говориться на одній зі сторінок Lost Diaries, незважаючи на те, що вона написана вигаданою мовою.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Як було опубліковано на Reddit, один із гравців Disney Dreamlight Valley переклав сторінку «Втрачених щоденників» з вигаданої атлантичної мови, яка використовувалася в диснеївському фільмі 2001 року «Атлантида: Загублена імперія». Враховуючи, що це вирвана сторінка, переклад не кришталево зрозумілий, але те, що ми бачимо, видається точним у контексті гри.

За словами цього користувача Reddit, ця конкретна сторінка свідчить: «Щоденник належить правителю [d] reamlight [v] alley». Решта сторінки занадто незрозуміла для розшифровки, але, схоже, вона може містити слова «приватне» та «прочитане». Можна припустити, що потрібно зібрати більше сторінок, щоб повністю зрозуміти цей щоденниковий запис.

Скрін посту на reddit

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як відомо, «Втрачені щоденники старого правителя» — це предмет колекціонування в симуляторі чарівного життя, який, коли вони будуть зібрані, насправді розкриє історію «Забуття», а також те, що трапилося зі Старим правителем. Цей правитель нині відсутній у грі. На щастя для всіх нетерплячих гравців Disney Dreamlight Valley, цей гравець, що вільно володіє атлантами, може розкрити те, що йдеться в щоденниках, до того, як це зробить гра.

Disney Dreamlight Valley стала миттєвим успіхом для розробника Gameloft, який запустив гру лише на початку місяця. Були неоднозначні реакції на деяких персонажів, представлених у грі Діснея. Інші також запропонували, щоб Гуфі краще зрозумів особистий простір і що Міккі повинен перестати бути моторошним, оскільки він перетворює Disney Dreamlight Valley на гру жахів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Rockstar підтверджує, що кадри, що просочилися, з "GTA 6" реальні.

Нагадаємо, 2 жовтня буде останнім днем ​​на землі для "Overwatch".