Steamforged Games, компанія, що займається адаптацією настільних ігор Dark Soul, Horizon Zero Dawn та Resident Evil, оголосила, що працює над настільною грою Elden Ring через Kickstarter.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «theverge»

Гра дозволить до чотирьох гравцям «відправитися у величезну та різноманітну пригоду, відвідуючи знакові місця та перетинаючи шляхи зі знайомими ворогами та персонажами», пропонуючи при цьому бій без кубиків між босами та другорядними супротивниками. Мет Харт, співзасновник і головний креативний директор Steamforged, пояснює, що «шанувальники повинні чекати темний, багато реалізований настільний світ, повний таємниць та небезпек, із задовільними боями та корисними дослідженнями». Steamforged заявляє, що опублікує більш докладну інформацію про гру з наближенням до її запуску.

Зображення Steamforged Games

Також Steamforged вдалося відобразити Fell Omen у всій його красі. Це подвиг, якого компанія також досягла з мініатюрами в деяких інших своїх адаптаціях, таких як мисливці та машини, включені до Horizon Zero Dawn: The Board.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Поки невідомо, коли Steamforged запустить кампанію гри на Kickstarter, але, якщо вам цікаво, ви можете стежити за її сторінкою на Kickstarter і зареєструватися, щоб отримувати повідомлення, коли вона буде готова. На даний момент у кампанії понад 8700 підписників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", геймплей "GTA 6" просочився до мережі.

Нагадаємо, запуск "Call of Duty: Warzone 2.0" вже на носі.