Street Fighter 6, наступна велика частина багаторічної франшизи файтингів Capcom, дозволить вам створити власного бійця, якого ви зможете використовувати в одиночному та розрахованому на багато користувачів режимах гри. Це означає, що якщо ви не хочете грати за суперширокого Рю, ви можете натомість створити свого власного персонажа, який вийде на ринг.

Цю публікацію оприлюднили на ігровому порталі "theverge"

Схоже, буде багато способів настроїти свій аватар. У новому трейлері Capcom продемонструвала аватари з різним зростанням, відтінком шкіри, кольором очей і віком. Усі вони мали різний одяг.

У сюжетному режимі Street Fighter 6 World Tour ви зможете взяти цього персонажа і дослідити галасливе місто, кинути виклик неігровим персонажам у боях і битися з впізнаваними персонажами, такими як Рю та Чун-Лі, які зможуть навчити вашого аватара особливостям. Також ви зможете перенести свій аватар в розраховане на багато користувачів лобі гри, зване Battle Hub, щоб ви могли битися зі своїми налаштованими бійцями з реальними противниками в мережі.

Capcom також повідомила, що класичні персонажі Street Fighter Кен, Бланка, Дхалсім та Е. Хонда є частиною списку Street Fighter 6, приєднавшись до інших, таких як Рю, Чун-Лі та Гайл, поряд з новачками, такими як одержима 80-ми Кімберлі. Якщо ви бажаєте отримати шанс зіграти у Street Fighter 6 перед його випуском у 2023 році, Capcom проведе закритий бета-тест, на який ви можете подати заявку до 30 вересня на веб-сайті компанії.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", файтинг "Tekken 8" офіційно виходить на PS5, Xbox Series X та в Steam.

Нагадаємо, втрачена гра "Yakuza" отримує другий шанс.