Ubisoft розкрила подробиці своїх майбутніх ігор Assassin's Creed - серія має намір відмовитися від жанру RPG з відкритим світом "Одіссея" та "Вальхалла" і повернути її до витоків.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Дія Assassin's Creed Mirage, яка вийде на ПК, Playstation та Xbox у 2023 році, відбуватиметься у Багдаді, Ірак, під час золотого століття міста у 861 році нашої ери.

Він слідує історії походження Басима ібн Ісхака від вуличного злодія до майстра-вбивці. Фанати серіалу знають Басіма як наставника Ейвора, головного героя останньої частини серії Assassin's Creed Valhalla.

Assassin's creed

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Його випуск показує, що франшиза повертається до свого коріння пригодницького бойовика на Близькому Сході, де була встановлена ​​перша гра Assassin's Creed. Повідомляється, що у грі будуть відсутні елементи RPG з відкритим світом, які були характерними для трьох останніх ігор Assassin's Creed з моменту випуску Assassins Creed Origins.

Ubisoft каже, що ігровий процес буде більше зосереджений на скритності та вбивствах, а також на сюжеті, як і в ранніх іграх, які тісно пов'язані з історією таких персонажів, як Альтаїр та Еціо.

Ubisoft також зробила кілька великих оголошень про додаткові чотири ігри Assassin Creed. Гра з відкритим світом під кодовою назвою "Jade" в даний час знаходиться в розробці для смартфонів і відбуватиметься у стародавньому Китаї.

Assassin's Creed Mirage: скрін

Однак наступною великою грою для консолей стане Assassin Creed Codename Red, яка перенесе серію в феодальну Японію.

Ходили чутки, що Японія вже давно є місцем дії, і після випуску таких ігор, як Ghost of Tsushima та Sekiro: Shadows Die Twice, здається, що Ubisoft нарешті готова представити серіал у тихоокеанській країні.

Інший, більш загадковий запис у серії має кодову назву «Hexe», хоча подробиць про неї майже немає.

Як раніше повідомляв портал "Знай", шанувальники "Assassin's Creed" у захваті від чуток про гру.