Activision докладно розповіла про майбутнє відкрите бета-тестування Call of Duty: Modern Warfare 2, включаючи інформацію про попередні завантаження та всі нагороди, які ви можете отримати.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Хоча ваш прогрес з відкритої бета-версії не буде безпосередньо перенесено на повну версію гри, бета-версія дозволить вам розблокувати десять нагород, які будуть доступні під час запуску Modern Warfare 2 у жовтні. Ви також зможете використовувати їх у Warzone 2. Ви отримаєте ці нагороди тільки за підвищення рівня, але вони будуть доступні тільки в рамках бета-тестування, тому вам потрібно буде досягти 30-го рівня у бета-версії, щоб мати можливість розблокувати все у повній грі.

Перші десять нагород будуть доступні в перші вихідні бета-тестування для PlayStation, починаючи з 16 вересня. До них належать емблема Smashed It, значок «Пристебніться», картка гравця «Пройдено випробування», наклейка «Операція «Перша кров»» та креслення зброї «Бічний удар».

Зображення надано Activision Blizzard

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Ці нагороди, як і раніше, будуть доступні, коли мультиплатформний другий вікенд бета-тестування розпочнеться 22 вересня, і до них приєднаються скін оператора «Зіткнення», вініл «Немає змагань», наклейка «Безпека насамперед», скін автомобіля «Floor It» та креслення зброї «Лобовий удар».

Нещодавнє оновлення також підтверджує, що попереднє завантаження бета-версії PS4 і PS5 почнеться в середу, 14 вересня. Попереднє завантаження доступне тільки в тому випадку, якщо ви оформили попереднє замовлення на Modern Warfare 2, але раннє завантаження дозволить вам розпочати бета-версію, як тільки 16 вересня розпочнеться миттєвий ранній доступ.

Вся ця інформація з'явиться напередодні Call of Duty Next, що вийде в ефір 15 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", подія "Call of Duty Next" покаже майбутнє франшизи.