У новому інтерв'ю віце-президент Ubisoft із редакційних питань Фаузі Месмар прокоментував підхід розробників до майбутніх ігор. «У нас є інновації як ключова опора для всіх наших майбутніх ігор. Вони можуть бути чим завгодно, від химерного нового художнього стилю до нового погляду на жанр і навіть нової ігрової механіки», — сказав Месмар.

Відповідну інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Ubisoft щойно представила такі ігри, як Assassin's Creed Infinity, Assassin's Creed Mirage та кілька інших далеких ігор цієї серії минулими вихідними. Хоча ніде не було явної згадки Far Cry, важко уявити, що Ubisoft не поверне серію блокбастерів для ще одного запису після активного просування з Джанкарло Еспозіто у головній ролі.

«Тому кожен проект Ubisoft розглядатиме ці аспекти і намагатиметься виділитися, забезпечити глибину та забезпечити більш високі стандарти якості, а також надати гравцям нові способи спілкування, взаємодії та самовираження», — сказав Месмар.

Зрозуміло, що майбутні ігри Assassin Creed вже змінюють формулу. Assassin's Creed Mirage вже оголошено як повернення до витоків серії, наприклад, ставлячи стелс і паркур на перше місце, в той час як Assassin's Creed Infinity натомість служить основою для інших ігор, включаючи Codename Hexe та Codename Red.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Що Ubisoft зробить зрештою із серією Far Cry та серією Assassin's Creed далі після поточних майбутніх пропозицій, ще невідомо.

Як раніше повідомляв портал "Знай", подія "Call of Duty Next" покаже майбутнє франшизи.

Нагадаємо, новий режим Eruption у "Destiny 2" - це "Call of Duty" з космічною магією.