Дата випуску нових настільних відеокарт Intel Arc A-серії поки що невідома, але Intel ділиться характеристиками своїх майбутніх графічних процесорів. Коротка версія полягає в тому, що в кінцевому підсумку буде доступно чотири різні карти, призначені для різних рівнів ігрових або творчих додатків: A380, A580, A750 і A770.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі theverge

Модель початкового рівня A380 з 6 ГБ пам'яті GDDR6, тактовою частотою 2000 МГц та 8 обчислювальними ядрами найбільше нагадує Nvidia GTX 1660 Super.

Варіант середнього рівня A580 значно підвищує ставку з 24 обчислювальними ядрами, 8 ГБ відеопам'яті і тактовою частотою пам'яті 1700 МГц. На папері A580 найближче порівнюється з RTX 3070 від Nvidia.

Intel також пропонує пару високопродуктивних відеокарт A750 та A770. A750 має 8 ГБ відеопам'яті, 28 обчислювальних ядер та тактову частоту 2050 МГц. Radeon RX 6600XT - найближче порівняння, доступне в даний час.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Intel Arc A-серії: характеристики

A770 буде доступний у конфігураціях з 8 ГБ або 16 ГБ відеопам'яті, 32 обчислювальними ядрами та тактовою частотою 2100 МГц. Radeon RX 6900XT - це найближче порівняння з 16-гігабайтною моделлю цієї відеокарти, яку ви в даний час можете купити на прилавках магазинів.

Звичайно, всі ці порівняння базуються виключно на специфікаціях, викладених відповідними виробниками цих відеокарт, і не відображають реальної продуктивності.

Хоча поки не відома дата випуску нової графіки Intel, доступна серія з 48 тестів, наданих Intel, щоб показати, як вони співвідносяться з Nvidia RTX 3060. Однак без більших органічних тестів або даних про ціни важко сказати, як насправді серія A порівнюється з існуючою бібліотекою відеокарт від Nvidia чи AMD.

Як раніше повідомляв портал "Знай", творець унікального робота з ІІ приголомшив світ жахливим попередженням.