Прошло два месяца с момента похорон Red Dead Online, устроенных игроками, оплакивающими решение Rockstar приостановить основные обновления. Однако последний патч для Red Dead Redemption 2 действительно внес некоторые значимые изменения в онлайн-часть игры.

Данную информацию разместили на игровом портале «gamesradar»

Полные примечания к патчу представляют собой сочетание качественных функций, новых действий, исправлений ошибок и улучшений производительности. Телеграммы находятся в центре внимания обновления, и в качестве дополнительного бонуса их теперь можно запускать через меню игрока или Лагерь.

Прибуло три нові хардкорні кооперативні телеграми. Гравці можуть вистежити лідерів, членів та запаси 7-го покоління з чотирма друзями в режимах «Сіяти і пожинати», «Сильні ліки» та «У несумлінності». Нова локація також була додана до трьох існуючих, а Showdown додав чотири локації в режими «Ворожа територія» та «Спорт королів».

Це не те масштабне оновлення, на яке сподівалася спільнота Red Dead Online перед фактичною смертю гри, але це те, що отримають усі гравці Red Dead, оскільки Rockstar кладе всі руки на палубу GTA 6.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Цей патч призначений для PS4, Xbox One та ПК, і в ньому є кілька особливо корисних покращень для ПК-версії Red Dead Online. Виправлено кілька збоїв, пов'язаних з повноекранним режимом, особливо при використанні ALT+Enter або включеному HDR. Гра у повноекранному режимі також не повинна відключати ваш HDR. У TAA також відбулися деякі покращення, була додана підтримка AMD FSR, а гравці на ПК, які використовують контролери, повинні побачити менше затримок завдяки налаштуванням геймпада. Чесно? Непогано для мертвої гри.

Також повідомляється, що remasters для Red Dead Redemption та GTA 4 були відкладені, щоб Rockstar могла зосередитись на GTA 6.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "God of War Ragnarok" дає головному персонажу нові "смаки".