Arcane, популярний мультсеріал Netflix, заснований на відеогрі League of Legends, отримав нагороду за визначну анімаційну програму на церемонії Emmys Creative Arts.

Цю публікацію оприлюднили на ігровому порталі "theverge"

Це вперше, коли ексклюзивне потокове шоу отримало нагороду, незважаючи на зростаючу конкуренцію в останні роки. Arcane перевершили інший потоковий ексклюзив, Marvel's What If…?, а також Burgers, The Simpsons та Rick and Morty.

Серіал був випущений ще у листопаді 2021 року у партнерстві з розробником League of Legends Riot Games. Він фокусується на декількох персонажах з популярної MOBA (розрахована на багато користувачів онлайнова бойова арена), включаючи осиротілих сестер Ві і Джинкс, їх друга дитинства Екко і винахідників Джейса і Віктора, що сваряться. Епізод, який отримав нагороду, є шостим у серії під назвою «Коли ці стіни руйнуються».

Один із творців Arcane Крістіан Лінке отримав нагороду під час церемонії, і, як цитує Deadline, він сказав: «Дякую за це. Це дуже важливо для нас, оскільки ми прийшли із відеоігор. Було дивно бачити, як світ сприймає наших персонажів».

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Шанувальники серіалу мають бути раді почути, що другий сезон перебуває у розробці, незважаючи на відбраковування анімації Netflix, що відбулася на початку цього року через падіння числа передплатників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", професіонал League of Legends назвав свого сина на честь ігрового персонажа.