Раніше геймплей, знятий за кадром, почав з'являтися в мережі, наприклад, кліп на Reddit. Кліп імовірно відноситься до Call of Duty: Modern Warfare 2 і показує ігровий процес кампанії, в якому персонаж гравця стрибає з однієї вантажівки на іншу, а потім викрадає автомобіль і веде його в погоню за силами супротивника.

Цю новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Якщо це нові кадри з Call of Duty: Modern Warfare 2, то схоже, це підтверджує, що водіння з'являється вперше у франшизі. Минулі кампанії Call of Duty, як правило, тримали гравців на рейках під час дільниць водіння, маючи для них ШІ.

Тим часом у мережі з'явилися інші фрагменти геймплею, очевидно через користувача Twitter @3rbbcod. На момент написання статті вони, мабуть, розмістили чотири окремі фрагменти ігрового процесу Modern Warfare 2 у своєму обліковому записі Twitter, але всі вони були видалені через попередження про порушення авторських прав, ймовірно, від видавця Activision.

Тим не менш, ігровий процес, як і раніше, легко доступний через Streamable. У очевидній компіляції всіх сьогоднішніх кадрів, що просочилися, одне відео демонструє вищезгаданий автомобіль, а потім показує гравця, що рухається по будинку, все знято за кадром на камеру телефону.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нарешті, невеликий розділ показує, як персонаж гравця плаває, пірнає під воду і виринає на поверхню, щоб знищити ворогів. Цікаво буде подивитися, чи стане Modern Warfare 2 повноцінним симулятором виживання з вимірювачем дихання.

Call of Duty: Modern Warfare 2 виходить наприкінці цього року, 28 жовтня, на платформах ПК, Xbox та PlayStation. Якщо ви оформите замовлення на будь-яке цифрове видання гри, ви отримаєте доступ до кампанії на тиждень раніше.

Як повідомляв портал "Знай", культова гра "Horizon Zero Dawn" отримає свій серіал.

Нагадаємо, "Destiny 2" надходить до Epic Games Store.