Провідний фахівець із кіберспорту та глядацької аудиторії Halo Infinite Таїр «Таші» Хасанджекич відповів на твіт співвласника 100 Thieves Джека «CouRage» Данлопа, який нарікав на відсутність контенту в Halo Infinite.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

«Я просто сиджу тут, сумно думаючи про Halo: Infinite. Геймплей був дійсно гарним, але, чорт забирай. У ньому просто не було НІЧОГО. Ігрова серія всіх часів була настільки погано оброблена. На добраніч», — написав Данлоп. Таші відповів: «Залишайтеся з нами – попереду великі справи».

Після того, як Данлоп зазначив, що рішення зверху потрібно «розглядати», Таші погодився, перш ніж пообіцяти, що Forge стане джерелом контенту та хвилювання, яких потребують гравці.

Очікується, що дуже популярний режим Forge отримає бета-версію десь до кінця другого сезону Halo, а повну версію випустять десь у третьому сезоні. Ми вже бачили кілька диких фанатських збірок, таких як демонстрація PT, Red Light, Green Light від Squid Game та карта, зроблена з 150 000 бананів, але середній гравець Halo Infinite хоче отримати більше.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Ще в лютому повідомлялося, що Halo Infinite потрібно задіяти свою спільноту авторів, і Forge - спосіб зробити це. З того часу мало що змінилося. Відсутність опцій карти та нових режимів бентежить відданих шанувальників Halo, і Forge може вирішити цю проблему. Зрозуміло, що команда 343 Industries думає так само, але зараз просто потрібно побачити товар. Принаймні, Forge більше не здається таким далеким.

Як раніше повідомляв портал "Знай", нова гра "World of Anterra" буде піксельною копією "Skyrim".