Минулого тижня IO Interactive опублікувала повний річний звіт на 2021/22 фінансовий рік. У середині звіту керівництво IO Interactive робить кілька пропозицій, щоб заглянути у найближче майбутнє студії, і саме тут з'являється натяк на вікно випуску Project 007.

Відповідну новину надали на ігровому порталі «gamesradar»

"Є ризик, що в найближчі пару календарних років EBITDA і прибуток впадуть", - пише керівництво девелопера. "Це пов'язано із тривалими етапами виробництва, перш ніж наступні випуски з'являться на ринку. Точніше, оцінки за 24 та 25 фінансового року показують значне зниження".

Теоретично це означає, що IO Interactive не має запланованого запуску гри як мінімум до 2024/25 року. "Довгі етапи виробництва" можна віднести тільки до Project 007, оскільки, не рахуючи постійної підтримки Hitman 3 після запуску в найближчі місяці, це єдина повноцінна гра, що знаходиться у виробництві в IO Interactive.

Project 007, можливо, був анонсований наприкінці 2020 року, але здається, що гра має особливо довгий шлях до запуску. Враховуючи, що поки нічого не відомо про гру, крім того, що директор Hitman: Blood Money повертається в IO Interactive, щоб очолити її, можливо, це не повинно бути великим сюрпризом.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Можливо, ми не отримаємо повноцінну нову гру IO Interactive ще кілька років, але в найближчі кілька місяців Hitman 3 все ще буде випущений контент. Гра щойно отримала свою першу карту після запуску в липні, повністю безкоштовну для всіх гравців, а захоплюючий шахрайський режим Freelancer має з'явитися протягом кількох місяців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ubisoft офіційно підтвердила реліз "Assassin's Creed Mirage".