Спочатку опубліковано Game Informer коротке відео містить захоплюючі подробиці про майбутній сіквел. Не минуло й тридцяти секунд відзнятого матеріалу, як Кратос використовує два нові ручні щити Dauntless і Stonewall, які легко підкидають супротивників у повітря і тимчасово виявляються поза досяжністю.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Як і в минулій грі відео показує, що Атрей зможе допомогти Кратосу, використовуючи здібності, які він отримав у минулій грі. Це включає оглушення стрілами, знищення перешкод, розмахування луком і виклик примарних союзників.

God of War Ragnarok: новий скрін

Одним із головних висновків з цього короткого уривку з гри є повідомлення про те, що трикутна кнопка тепер буде використовуватися зовсім по-новому у God of War Ragnarok. У попередній грі God of War трикутна кнопка використовувалася для виклику сокири, проте якщо сокира вже була у вашій руці, на екрані нічого не відбувалося. Цього разу трикутні атаки називаються «Сигнальними рухами зброї», і, залежно від зброї, яку ви екіпірували, цей хід робитиме одну з двох речей.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Якщо Кратос володіє Клинками Хаосу, а гравець тримає трикутник або змінює його, скандинавський бог виконає фірмовий прийом зброї, відомий як «Хлист». Ця стихійна особливість покриває леза вогнем, щоб завдати більш смертоносного удару. Те саме і з сокирою Левіафана, яка має фірмовий хід під назвою «Пробудження морозу».

Іншою важливою річчю, представленою у відео, були схожі на ящірок вороги, відомі як Грімс. Ці антропоморфні рептилії здаються досить небезпечними противниками, але, як показано в короткому ролику, вони не можуть зрівнятися з новою здатністю, особливо коли Атре готовий стрибнути на спину одного з них у будь-який момент.

God of War Ragnarok має вийти лише через кілька місяців, 9 листопада 2022 року, для PS5 та PS4.

Як повідомляв портал "Знай", культова гра "Horizon Zero Dawn" отримає свій серіал.

Нагадаємо, нова гра "World of Anterra" буде піксельною копією "Skyrim".