У міру того, як Голлівуд все далі шукає можливості перетворити інтелектуальну власність на нові кінофраншизи, класична аркадна гра Pac-Man стала наступною потенційною основою екранізації. Згідно з The Hollywood Reporter, фільм в даний час знаходиться у стадії розробки у Wayfarer за сприяння Bandai Namco на основі ідеї асоційованого продюсера Sonic the Hedgehog Чака Вільямса.

Цю інформацію розмістили на ігровому порталі theverge

Важливо відзначити, що THR лише повідомляє, що фільм знаходиться «в розробці», і немає жодних згадок про те, що він офіційно схвалений чи запущений у виробництво. Але ця новина має сенс за умов, коли студії все частіше звертаються до відеоігор у пошуках інтелектуальної власності для своїх майбутніх проектів. В останні роки були оголошені плани з розробки фільмів, заснованих на різних іграх, від першокласних, таких як Metal Gear Solid, до улюблених інді-ігор, таких як Firewatch, а в найближчому майбутньому у нас буде живий Маріо Кріса Пратта.

Pac-man: скрін з відео

Pac-Man, звичайно ж, не далекий від періодичних телевізійних адаптацій. Був мультфільм Ханна-Барбера 1980-х років, який транслювався на каналі ABC у період з 1982 по 1983 рік, та мультсеріал, який вийшов на Disney XD ще у 2013 році. Але, наскільки відомо, нікому не вдалося зробити Pac-Man центральним елементом ігрового фільму, окрім камео у таких фільмах, як «Пікселі».

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Наразі немає інформації про те, хто може зіграти головного героя, хто може написати сценарій та зняти фільм, а також коли ми побачимо його випуск. Отже, є кліп на YouTube з поточним остаточним Pac-Man у прямому ефірі, щоб кинути рукавичку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".

Нагадаємо, Warner Bros. може викинути зірку "Флеша" Езру Міллера з DC.