Незвичайна двовимірна гра у стилі Minecraft була випущена на ПК ще у 2011 році, і виявилося, що вона справді подобається багатьом людям. Це говорить, що грі вдалося набрати один мільйон відгуків користувачів Steam, зберігши при цьому надзвичайно позитивний рейтинг.

Цю публікацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Розробник Terraria Re-Logic, без сумніву, святкує успіх гри, ця новина походить не від нього, а від користувача Twitter demize, який поділився зображенням списку ігор із найвищим рейтингом на веб-сайті SteamDB, де Terraria гордо посідає перше місце. Скріншот показує, що гра набрала 978 864 позитивних і 21 444 негативних оцінок, що дає їй загальний рейтинг 97%.

Дивлячись на огляди Terraria, один фанат сказав: «Одна з моїх найулюбленіших ігор, гра зроблена правильно, зроблена з любов'ю і в цілому заслуговує на похвалу». Інший описує це як: «Вирушайте в гру, щоб трохи попрацювати і зайнятися творчим плануванням».

Однією з причин величезної популярності Terraria, безперечно, є підтримка, яку розробники продовжують надавати грі через десять років після її запуску. Очікується, що останнє оновлення 1.4.4, також відоме як Labor of Love, буде випущено наприкінці вересня і стане першим одночасним запуском гри на консолі та ПК.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

В оновлення включена нова функція, яка дозволить вам зберігати комплекти спорядження та перемикатися між ними на льоту, дозволяючи вам експериментувати зі своїм спорядженням та змішувати свій стиль гри. І розробник, схоже, має намір продовжувати додавати нові функції в Terraria в найближчому майбутньому. Після оновлення Labor of love Re-Logic повідомила, що планує працювати над реалізацією кросплею.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Blizzard скасували мобільну гру "World of Warcraft".