Genshin Impact 3.0 вже тут, і тепер, коли гравці мали можливість випробувати його, вони виявили, що деякі з найслабших персонажів гри були значно покращені.

Цю новину надали на ігровому порталі «gamesradar»

Нові здібності Мандрівника Дендро особливо примітні, оскільки на відміну більшості їхніх попередніх елементальних варіацій, ця досить хороша. Насправді, вони, можливо, є найкращим джерелом застосування Дендро поза полем у грі прямо зараз, що робить їх незамінними для збірок, орієнтованих на елемент. Додайте до цього той факт, що Dendro Traveler не потрібно мати справу з роздільним масштабуванням - ви можете сфокусувати Elemental Master, а не розподіляти увагу на атаку і ви отримаєте потужний додаток до загону.

Зображення надано: Hoyover

Dendro також зрештою посилив персонажів Electro завдяки новій реакції Aggravate. Посилення додає фіксовану шкоду ударам Електро, що відмінно поєднується з такими персонажами, як Кецін і Фішл, які завдають тонни невеликих ударів Електро. Це зробило Кецін життєздатною, а вже сильна Фішль стала ще кращою, що особливо приємно, оскільки її нещодавно роздали безкоштовно.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У версії 3.0 є інші помітні зміни, такі як повсюдне поліпшення здібностей до руху, що дозволяє таким персонажам, як Елан і Мона, нарешті, плавно пересуватися по нерівній місцевості. Плюс, звичайно, є розширені слоти для групової конфігурації.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Destiny 2" надходить до Epic Games Store.