Якщо ви шукаєте, чим зайнятися в очікуванні «Спадщини Хогвортсу», годинами дивитися на цю дивовижну збірку Хогвортсу в Minecraft — непоганий варіант. Зрештою, на його створення пішло колосальні шість років — довше, ніж технологія «Спадщини Хогвортсу».

Відповідну новину надали на ігровому порталі «gamesradar»

Реддитор Дакі показав хороший відеотур зі збирання на Reddit, додавши, що ще доведеться зробити роботу, перш ніж вона буде завершена. Тим не менш, навіть у його нинішньому стані це справжнє видовище з неймовірно точним дизайном інтер'єру та інтер'єру.

Для когось, хто лише поверхово знайомий з Хогвортсом, це виглядає так само, як блокова версія школи з фільмів - все, від їдальні до поля для квідичу, виглядає неймовірно точно. Дакі каже, що вони витратили «сотні годин», просто шукаючи одну картинку чи відео, яке дало б їм потрібний ракурс, тож можна лише уявити, скільки годин пішло на весь проект.

[embed]https://www.reddit.com/r/Minecraft/comments/wzbt5a/minecraft_hogwarts_started_it_6_years_ago_today?utm_content=body&utm_medium=post_embed&utm_name=2b38ac9b60b34439bb9a9dade7dc9c67&utm_source=embedly/zutm_term=w

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Прямо зараз, оскільки Дакі це не зовсім подобається, світ не можна завантажити в Minecraft, але автор підтвердив плани випустити його, як тільки це буде зроблено. Неясно, що ще потрібно додати, але кажуть, що ще «багато роботи». Одна річ, яку вони планують зробити, це замінити всі смолоскипи свічками, коли вони доступні в Minecraft.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Hogwarts Legacy тихо підтверджує ексклюзивний контент.

Нагадаємо, відключені ПК-сервери Dark Souls 3 вже відновлені.