Розроблена DreamWorld Realities, MMO з відкритим світом спочатку починалася як кампанія Kickstarter рік тому і тепер у неї можна буде грати через ранній доступ 12 вересня. Гра позначена як «MMO-пісочниця, керована спільнотою», яка дає своїм гравцям безмежні можливості досліджувати, взаємодіяти та формувати навколишній світ.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Згідно з прес-релізом, гравці, які хочуть грати у версію DreamWorld з раннім доступом, можуть зробити це за обмеженою за часом рекламною ціною 19,99 доларів, перш ніж вона повернеться до звичайної плати 24,99 доларів. Якщо ви хочете спробувати гру перед покупкою, розробник також пропонує 90-хвилинну безкоштовну пробну версію для ПК того ж дня.

Чого ж чекати на гравців від DreamWorld? У геймерів буде не тільки можливість ліпити свій світ і створювати будь-що, використовуючи величезний каталог об'єктів, але й володіти своїми унікальними властивостями, домашніми та їздовими тваринами, які стануть у нагоді при вивченні згенерованого світу. Також зустрічі з босами та фантастичними істотами на шляху ніхто не скасовував.

Вам не доведеться робити це самотужки, оскільки DreamWorld дозволить гравцям спілкуватися з друзями за допомогою голосового чату, текстових повідомлень та емоцій. Щоб ваш персонаж виділявся серед інших, DreamWorld також запропонує кілька варіантів налаштування та сотні предметів, які можна створити. Для гри заплановано більше контенту у вигляді регулярних оновлень після релізу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", новий шутер "High On Life" від творця Ріка та Морті приготував несподіваний "сюрприз".