Ілон Маск оголосив, що майбутні інтернет-супутники Starlink другого покоління включатимуть стільникові антени для з'єднання з телефонами T-Mobile в США і, можливо, інших операторів.

Відповідну інформацію надали на порталі "theverge"

Після заходу він відповів на твіти з питанням, чи будуть з'єднання працювати з електромобілями Tesla, які підключаються до мережі LTE AT&T. Ілон Маск відповів: «Так».

Tesla, скріншот: Youtube

Він не став вдаватися в подробиці про те, як усе це буде працювати, або про те, до якої кількості даних власники можуть отримати доступ через з'єднання, коли вони знаходяться десь поза досяжністю наземних вишок стільникового зв'язку. Маск сказав під час заходу, що супутникове покриття від Starlink буде здатне забезпечити канал зі швидкістю 2–4 Мбіт/с, який використовуватиметься всіма в зоні покриття супутника. Цього, ймовірно, буде недостатньо для деяких функцій Premium Connectivity, таких як відео у прямому ефірі з камер вашого автомобіля. Тим не менш, зв'язок, який взагалі працює, «де б ви не були», потенційно кращий, ніж відсутність зв'язку.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

За минулі роки Tesla скоротила пакети підключення, що входять до стандартної комплектації її електромобілів. Як пояснюється, автомобілі, придбані до кінця червня 2018 р., включають пакет Premium Connectivity без додаткової оплати, тоді як автомобілі, придбані до 20 липня 2022 р., включають як мінімум пакет Standard Connectivity з автомобільними картками та навігацією. Ці підключення доступні протягом усього терміну служби транспортного засобу, «за винятком модернізацій, необхідних для будь-яких функцій або послуг, що надаються ззовні».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск розповів про людиноподібну роботу Tesla Optimus.

Нагадаємо, Ілон Маск заявив про третю частину свого плану щодо порятунку людства.