Epic Games Store пропонує Shadow of the Tomb Raider безкоштовно наступного тижня.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Shadow of the Tomb Raider може і не доставити таких гострих відчуттів, як деякі з попередніх пропозицій серії. Однак якщо ви шукаєте сумну прогулянку, повну гігантських інтерактивних головоломок, які нічого вам не коштуватимуть, то на Epic Games Store остання пригода Лари стане безкоштовною з 1 вересня.

Shadow of the Tomb Raider - це продовження Rise of the Tomb Raider 2015 року, в якому Ларі мчить по перуанських джунглях і долати смертоносні стародавні гробниці, щоб врятувати світ від апокаліпсису майя.

Для тих, хто шукає щось спокійніше, Submerged: Hidden Depths додається в безкоштовні ігри Epic Store разом з Shadow of the Tomb Raider. Тут ви не знайдете перестрілок, натомість ви отримаєте «розслаблюючу» пригоду, в якій ви пливете, деретеся, вирішуєте головоломки і досліджуєте руїни затонулого світу.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

В даний час розробляється нова гра Tomb Raider на Unreal Engine 5. Розробник Crystal Dynamic заявив, що його мета - «надати високоякісний кінематографічний пригодницький бойовик, на який заслуговують фанати». Embracer Group, ще у травні придбала Crystal Dynamics за 300 мільйонів доларів, і заявляє, що бачить «великий потенціал» не лише у нових пригодах Лари Крофт, а й у ремейках, ремастерах, спін-оффах та «трансмедійних проектах».

Як повідомляв портал "Знай", культова гра "Horizon Zero Dawn" отримає свій серіал.

Нагадаємо, "Destiny 2" надходить до Epic Games Store.