Є ймовірність, що наступний сезон «Академії Амбрелла» стане останнім, але тепер відомо, що шоу-раннер Стів Блекман розроблятиме серіал для Netflix, заснований на грі Horizon Zero Dawn для PlayStation. Про участь Блекмана в майбутньому шоу, і його новий багаторічний контракт з Netflix повідомив Deadline.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

"Horizon Zero Dawn і Orbital - це піднесені проекти подієвого рівня, засновані на персонажах, яких фанати полюблять, і до яких матимуть відношення, що є відмінною рисою ірландських ковбоїв", - сказав Блекман у заяві для Deadline. "Ми дуже раді працювати з Netflix та всіма нашими партнерами над створенням цих новаторських історій".

Netflix

В інтерв'ю блогу Netflix Tudum Блекман поділився ще кількома думками про шоу Horizon Zero Dawn та Orbital, хоча подробиць поки що не так багато. В одній із відповідей він похвалив Horizon Zero Dawn і підтвердив, що Елою буде головним героєм.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Horizon Zero Dawn - виключно добре продумана гра з чудовими персонажами. Guerrilla Games створила неймовірно пишний і яскравий світ людини і машини, які зіткнулися на шляху до забуття.

Horizon Zero Dawn // скріншот з гри

Однак поки що невідомо, хто зіграє Елою, і неясно, коли шоу може бути випущене. Хоча є думки, що ігри Horizon можуть бути незграбними та перевантаженими речами.

Як раніше повідомляв портал "Знай", новий шутер "High On Life" від творця Ріка та Морті приготував щось цікаве.

Нагадаємо, "The Last of Us: Part 1" виглядає набагато крутіше, ніж оригінальна гра.