За повідомленням Bloomberg, Embracer Group переносить розробку майбутнього ремейку Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) для PS5 та ПК від Aspyr Media до студії Sabre Interactive у Східній Європі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «theverge»

Гра, анонсована у вересні минулого року, де у трейлері під час презентації Sony, спочатку розроблялася компанією Aspyr. Але розробка ремейку була припинена після того, як Lucasfilm і Sony показали демоверсію, повідомило агентство Bloomberg у липні.

Сейбер допомагала з розробкою рімейку, але загадкова заява у звіті про доходи Embracer минулого тижня, здавалося, передбачала, що Сейбер може офіційно вступити у володіння. "Один із проектів групи AAA був переведений в іншу студію в рамках групи", - написав Embracer. "Це було зроблено для того, щоб переконатися, що планка якості знаходиться на тому рівні, який нам потрібний для назви".

У своєму звіті про прибутки та збитки Embracer також заявила, що «не чекає будь-яких суттєвих затримок із випуском гри у зв'язку з цим переходом». Проте компанія не оголосила дату публічного випуску ремейку KOTOR.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Минулого тижня компанія Embracer потрапила до заголовків новин завдяки цілій низці придбань, включаючи права інтелектуальної власності на частини фільмів «Володар кілець» та «Хоббіт». Ці нові покупки приєднуються до вже великої стайні, до якої входять творці таких ігор, як Saints Row та Borderlands.

Нагадаємо, "Apex Legends" раптово вривається у топ рейтинг Steam.