Каїфу не подобалося працювати на Amazon по 14 годин на день, тому він вирішив внести зміни та ризикнути з криптовалютою. Тепер він загрібає більше грошей, ніж міг собі уявити.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі "DailyStar"

Каїф Бхатті з Уест-Дрейтона, Лондон, насилу впорався зі своїм завданням у школі, де, за його словами, вчителі «принижували» його на очах однокласників.

Після закінчення університету в 2017 році він почав працювати в Amazon, доставляючи посилки до 14 години на день.

Каїф Бхатті: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Робота залишила у 28-річного хлопця почуття пригніченості, і він боявся працювати за мінімальну заробітну плату все своє життя, тому він пішов на величезний ризик і вклав усі свої заощадження у криптовалюту. Він вклав 700 фунтів стерлінгів у нову монету під назвою Verge і ніколи не озирався назад.

Його ціна швидко злетіла до 30 000 фунтів стерлінгів, що принесло йому більше грошей за день, ніж його робота в Amazon за рік, що спонукало його негайно подати повідомлення.

Каїф Бхатті: скрін із соцмережі

"Я не міг у це повірити - у мене ніколи в житті не було такої суми грошей", - сказав Каїф.

"Це було приголомшливе усвідомлення того, що можливо, і це спонукало мене до подальшого вивчення криптографії. Мене ніколи не цікавило багатство заради цього, а заради свободи, що воно дає. Тоді ж я вирішив, що хочу більшого, і вирішив досягти цього", - продовжив хлопець.

Каїф Бхатті: скрін із соцмережі

На щастя, ризик окупився, і дохід Каїфа неухильно зростав. За кілька місяців після того, як він звільнився з роботи в Amazon, підприємець заробив 500 000 фунтів стерлінгів, а ще через рік Каїф став мільйонером.

Ставши мільйонером, він переїхав до Дубаї, де живе життям, про яке колись мріяв. Він купив собі пентхаус за 500 000 доларів та Mercedes G Wagon за 250 000 доларів.