Дві книги Star Wars Jedi: Survivor знаходяться в дорозі, і це змушує деяких фанатів думати, що весняний випуск 2023 для майбутнього продовження може бути зовсім скоро.

Цю новину оприлюднили на порталі «gamesradar»

Офіційний обліковий запис Star Wars оголосив про дві нові книги. Перша – «Зоряні війни: Джедаї: Бойові шрами», розповідає «оригінальну історію» за участю Кела Кестіса та решти екіпажу «Богомола» у пригодах, що відбуваються між «Зоряними війнами Джедаї: Загиблий Орден» та «Зоряними війнами Джедай: Виживший».

Друга книга називається "The Art of Star Wars Jedi: Survivor", яка "вестиме хроніку розвитку гри". Чекайте побачити концепт-арт, коментарі творців та інші закулісні подробиці у вражаючому томі у твердій палітурці.

Хоча для The Art of Star Wars Jedi: Survivor ще не призначена дата виходу після 2023 року, фанати вже припускають, що ці книги означають, що ми повинні чекати чогось на початку наступного року. Реліз Battle Scars заплановано на 7 березня 2023 року, а артбук – на 2 травня. Це може легко вказувати на заплановану дату випуску гри десь навесні за романом-приквелом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Все це лише припущення, навіть якщо це дещо обґрунтоване припущення. Якщо Survivor внутрішньо намічений до весняного випуску прямо зараз, є всі шанси, що він може бути відкладений, і ми ще маємо побачити щось більше від гри, ніж тизер-трейлер «Зоряних війн» цього року. Тим не менш, це відносно надійна теорія, і її поділяє репортер Джефф Грабб, який написав у Твіттері, що «книга, дія якої відбувається між Fallen Order та Survivor, вийде у березні. Як і гра».

Як раніше повідомляв портал "Знай", на Meta подали до суду за порушення конфіденційності користувачів.

Нагадаємо, 18-й сезон "Destiny 2" принесе геймерам небувале задоволення.