Bungie представила лінійку мод артефактів для Destiny 2 Season 18, і це сильний претендент на кращий вибір, який ми коли-небудь бачили.

Відповідний пост розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Як і слід було очікувати після цього соковитого попереднього перегляду Arc 3.0, що підтверджує новий Super і покращений Blink для Hunters, останній пост у блозі студії позитивно заряджений, і артефакт наступного сезону може стати найцікавішою частиною.

Анти-чемпіонські моди для 18-го сезону чудові. Лук «Перевантаження» — один із найнадійніших способів приголомшити чемпіонів, а протибар'єрна гвинтівка розвідника знаходиться в тій же лізі, що й чудовий варіант для далекого бою. Є також кілька потужних неосновних модів: «Нестримний дробовик» та «Антибар'єрний снайпер» зроблять ваш спеціальний слот для зброї кориснішим, а «Перевантажувальний ручний кулемет» дозволить легко протистояти всім трьом типам чемпіонів із зручним спорядженням.

Зброя: скрін із Destiny 2

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вишнею на торті є Sundering Glare, мод, що повертається, який послаблює противників, коли ви наносите повторювані постріли в голову з дуже великої відстані. Це ідеально поєднуватиметься з модифікаціями розвідувальних та снайперських гвинтівок цього сезону, не кажучи вже про нестримну імпульсну гвинтівку, щоб забезпечити безпечні та послідовні дебафи. Ще одним приємним бонусом є більш дешеві версії гвинтівки розвідника, що заряджає, і прицілювання розвідника і снайпера.

Також це далеко не всі «смаколики», які будуть у новому сезоні популярного шутера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Blizzard скасували мобільну гру "World of Warcraft".

Нагадаємо, бета-версія "Call of Duty: Modern Warfare II" з'явиться незабаром.