Колишній професійний гравець у League of Legends планує назвати свою майбутню дитину на честь персонажа, який допоміг йому стати чемпіоном світу.

Дану публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Чан-Йон Кан, більш відомий як Ambition, оголосив про майбутнє народження сина на початку цього місяця. Він сказав фанатам, що дитина очікується в грудні, і що він і його партнер вже вибрали ім'я - Джарван V. Це посилання на Джарван IV, персонаж League of Legends, який, по ходу гри, є принцом, і одним з довгої лінії Джарван, яка складає королівську сім'ю у всесвіті.

Однак Амбіція не просто називає його сина на честь персонажа, оскільки сам гравець має помітний зв'язок із чемпіоном. Джарван IV — персонаж, який допоміг Ambition та його товаришам по команді стати чемпіонами світу з League of Legends у 2017 році, і саме турнірна подорож Ambition, та його виступ у ролі Джарвана IV, було адаптовано як саундтрек до змагань наступного року.

Після цієї перемоги та відповідно до традиції League of Legends Амбіція та його товариші по команді були увічнені у новій внутрішньоігровій косметиці. Чемпіонам світу дозволено вибирати персонажа, для якого вони хочуть зробити скін (за умови, що вони грали за них хоча б один раз під час турніру), і Джарван IV був вибором Ambition.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Blizzard скасували мобільну гру "World of Warcraft".

Нагадаємо, "GTA 6" йде повним ходом та стане справжнім еталоном для всієї серії.