Напередодні запуску Overwatch 2, 4 жовтня, розробники повідомляють, як користуватися перевагами системи розвитку гри.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі «theverge»

Якщо ви граєте в Overwatch на декількох платформах, починаючи з 16 серпня у вас буде можливість об'єднати окремі облікові записи, що дозволить вам ділитися всіма заробленими косметичними предметами, а також прогресом для майбутньої системи, схожої на бойовий пропуск.

Майте на увазі: якщо у вас є кілька облікових записів на одній консолі, ви можете об'єднати лише один обліковий запис, тому переконайтеся, що ви вибрали правильний. Відповідно до часто задаваних питань, ви зможете відв'язати обліковий запис консолі від свого облікового запису Battle.net, але не зможете додати новий обліковий запис консолі протягом усього року.

Напередодні Overwatch 2 оригінальна гра зазнає деяких фундаментальних змін. Наприкінці Overwatch Remix Vol. 3 30 серпня лутбокси у грі будуть офіційно припинені. Ви, як і раніше, зможете отримувати їх як нагороди за безліч ігрових випробувань перед запуском OW2, коли вони зникнуть, але їх більше не можна буде купити. Крім того, вміст будь-яких невідкритих лутбоксів буде автоматично доданий до вашого облікового запису. Blizzard не повідомила, коли це станеться, тому якщо одного разу ви прокинетеся і побачите в своєму банку купу нових косметичних засобів, ви можете здивуватися.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також ще є час, щоб пограти в старий добрий Overwatch, перш ніж 4 жовтня гра буде об'єднана і безповоротно перетворена на Overwatch 2.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Apex Legends" раптово вривається у топ рейтинг Steam.