Naughty Dog представила кілька нових порівнянь графіки The Last of Us Part 1, показуючи сцени з рімейку поряд з оригінальною грою.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

З моменту анонсу The Last of Us Part 1 під час Summer Game Fest у червні Naughty Dog ясно дала зрозуміти, що рімейк був створений з нуля, а не з використанням ресурсів оригінальної гри. Порівняльні відеоролики створені, щоб продемонструвати кардинальні відмінності у візуальних ефектах для PS5 ремейку в порівнянні з ремастером PS4 2014 оригінальної гри для PS3.

Перше з двох нових порівнянь показує, як Джоел та його брат Томмі розмовляють верхи, і саме тут ви дійсно можете побачити покращене освітлення у листі, що оточує дорогу. У наступному відео ми побачимо ремейк однієї з найбільш травмуючих сцен з The Last of Us: Джоел, його дочка Сара і Томмі в шаленій спробі втекти з Техасу серед хаосу пандемії, що насувається. Конкретний кліп показує, як тріо з жахом спостерігає, як весь будинок охоплений полум'ям.

Фанати, ймовірно, здригаються при думці про те, щоб заново пережити цю ранню початкову сцену, але цей ремейк реально прекрасний. Оригінальна гра, і особливо ремайстр, тримається неймовірно добре, але тільки коли ви побачите, що вона працює поряд з повноцінним рімейком, ви зможете повною мірою оцінити потенціал сучасного обладнання.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

The Last of Us, частина 1, виходить на PS5 2 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", шутер "Destiny 2" полірує тонни нового контенту.