Новий сезон шокував і потряс в Apex Legends, змусивши кількість гравців різко збільшитися та встановивши новий рекорд Steam за кількістю одночасних гравців для королівської битви.

Відповідну новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Як записано Steam Charts, який постійно підраховує всю статистику та наукову інформацію на платформі Valve Steam – Apex Legends, наступного дня після запуску нового сезону встановили новий пік: понад півмільйона геймерів: 510 286, якщо бути точним.

Це означає, що тепер вона приєднується до таких ігор, як PUBG: Battlegrounds, Lost Ark, CS:GO, Dota 2, Elden Ring, New World і Cyberpunk 2077, як одна з небагатьох ігор, які колись подолали позначку півмільйона в Steam.

Звичайно, Steam представляє лише невелику частину гравців, які насолоджуються новим сезоном - Apex Legends доступна на більшості основних платформ, включаючи власний клієнт EA Origin. Однак паралелізм у Steam має серйозне значення. Слід визнати, що це дуже круто для гри трирічної давності.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

14-й сезон Apex Legends стартував 9 серпня, але у гравців на ПК, які використовують клієнт Origin, виникли проблеми із завантаженням оновлення. Це означало, що вони не могли зайти в новий сезон і насолодитися Vantage, абсолютно новим Legend або великими оновленнями карти OG, Kings Canyon.

Через годину після його запуску Respawn написав у Твіттері, що йому "відомо про проблему, яка не дозволяє гравцям встановлювати оновлення Apex Legends через Origin, і вона активно займається розслідуванням". Тепер все має бути добре для Origin-гри в Legends.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у гру "The Sims 4" випадково додали жорсткий та огидний контент.