Дата випуску патча 6.2 для Final Fantasy 14 призначена, і до неї залишилося менше двох тижнів і ще сюди включений Island Sanctuary.

Цю новину оприлюднили на порталі «Gamesradar»

Продюсер Наокі Йосіда повідомляє в останньому потоці Live Letter, що наступне велике оновлення Final Fantasy 14 вийде 23 серпня. Поряд з додатковою інформацією про функцію Island Sanctuary, схожу на Animal Crossing, та інші бойові випробування, ми отримали шикарний новий трейлер, щоб надихнути хвилювання.

Отже, що буде з патчем 6.2 для Final Fantasy 14? Квест основного сценарію буде продовжено разом із побічним квестом Татару. Також можна побачити наступний розділ рейду Пандемоніуму під час потоку, який називається Абіссос.

Найбільшим був Island Sanctuary — є деякі нові подробиці під час попередньої трансляції Live Letter, хоча довелося почекати до сьогоднішнього дня, щоби побачити режим у дії, оскільки минулого разу він був не зовсім готовий.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Square Enix продовжить підтримувати Island Sanctuary новим контентом кожні кілька місяців, так що чекайте, що ваш затишний крихітний острів розвиватиметься

В іншому місці в патчі 6.2 у вас є оновлення PvP поряд з новим підземеллям і пробним зіткненням. Square Enix також продовжує покращувати зміст основного сценарію Heavensward.

Крім того, ви отримаєте більше контенту Hildibrand, квести з поліпшення зброї та багато іншого в оновленні 6.25, яке вийде пізніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стратегічну RPG Marvel "Midnight Suns" знову обкладено.