Farthest Frontier вийшла у Steam на початку цього тижня і швидко стала однією з найпопулярніших містобудівних ігор на популярній платформі.

Цю новину розмістили на порталі «gamesradar»

У цій грі ви керуєте групою поселенців, що будують село на найдальшому кордоні відомого світу. Вашим сільським мешканцям доведеться збирати сировину, щоб прогодувати себе та будувати будівлі. У грі є система землеробства, яка дозволить вам керувати сівозміною та родючістю ґрунту. Також є симуляція сільського мешканця, яка дозволяє вам побачити, як кожен із ваших мешканців виконує свої повсякденні завдання, що робить необхідними хороші дороги та транспортні системи.

Вам також доведеться боротися з різними захворюваннями, від дизентерії до стовбняку, переконавшись, що ваші мешканці добре одягнені та забезпечені травами та ліками. Вам також доведеться відображати атаки рейдерів, що вторглися, хоча додатковий пацифістський режим дозволяє вам насолодитися більш прохолодним досвідом.

Farthest Frontier належить Crate Entertainment, відомій як студія, яка розробила RPG Grim Dawn. Новий містобудівний симулятор в даний час знаходиться в ранньому доступі, і очікується, що до його повноцінного запуску пройде близько року.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Відгуки користувачів на сторінці Farthest Frontier в Steam зараз сидять на «дуже позитивно». Гравці хвалять складні системи та гарні візуальні ефекти.

Farthest Frontier досяг піку в 18 852 одночасних гравців, що можна порівняти з поточними цифрами для багаторічного лідера містобудування Cities: Skylines.