Ігри - це дуже весело, поки у вас не з'являться біль у спині, депресія та артрит, - ось чому експерти вирішили попередити геймерів. Це зроблено для того, щоб вони приймали шість основних вітамінів, щоб залишатися у формі та бути здоровими.

Відповідну новину розмітили на порталі «DailyStar»

Звіти показують, що в середньому фанат стрілялок проводить дев'ять годин на тиждень, зіщулившись перед екраном. Однак є такі гравці, які можуть провести 9 годин на день біля комп'ютера.

Бофінс говорить, що це наражає їх на безліч небезпек, включаючи дефіцит вітаміну D через те, що вони проводять так багато часу без сонця, і болі в суглобах через те, що тримають свої контролери.

Експерти ігрового гіганта SolitaireBliss склали посібник з вітамінів і добавок, які, за їх твердженням, можуть призвести до «підвищення рівня продуктивності» при «залишенні в безпеці та здоров'ї».

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вони рекомендують гравцям приймати вітамін D при нестачі сонячного світла, замінники мелатоніну для полегшення сну, препарати магнію для заспокоєння мозкової активності між ігровими сесіями та вітамін А для відновлення втомлених очей.

Вітаміни, фото: Sayyes

Прийом риб'ячого жиру та таблеток глюкозаміну може знизити фізичну небезпеку надмірного використання контролера, зменшуючи біль у суглобах та запобігаючи руйнуванню хрящів, що може спричинити артрит.

Представник SolitaireBliss сказав: «Незважаючи на неймовірні переваги того, щоб бути гравцем, чи то професіонал, чи просто для задоволення, важливо не нехтувати та не ігнорувати проблеми, які можуть виникнути. Прийом правильних вітамінів може бути не тільки дуже корисним для психічного стану геймера, але також допоможе підвищити концентрацію і дати заряд енергії після тривалого перегляду екрану. Прийом правильних вітамінів дає безліч переваг, таких як підвищення рівня енергії, посилення зорово-моторної координації та збільшення концентрації уваги».

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що виходить аніме про покемонів на Netflix.

Нагадаємо, бета-версія "Call of Duty: Modern Warfare II" з'явиться вже дуже скоро.