Наприкінці турніру Street Fighter V EVO 2022 Capcom представила ще двох персонажів, які з'являться у списку Street Fighter 6: Юрі, бійця, що повернувся, і новачка Кімберлі, одержимого 80-ми роками підлітка.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Учениця Гая та спадкоємиця традиції бушинру, Кімберлі – енергійна та яскрава, вона любить малювати балончиками своїх ворогів у середині матчу. Хоча Кімберлі — підліток, а дія Street Fighter 6, здається, відбувається в наші дні, вона зачарована всім, що пов'язано з 80-ми, і носить із собою касетний плеєр, який деякі молодші гравці, мабуть, навіть не впізнають.

Схоже, Capcom усвідомлює, що, окрім молодшої аудиторії, є певна кількість старих гравців Street Fighter, які встають зі скрипучих колін і з болем у спині дивляться на 80-ті з ніжністю. Таким чином, Кімберлі — це пародія, нагадування про простіші часи.

У розкритті персонажа Кімберлі супроводжує Юрі, персонаж, вперше представлений у Street Fighter IV. Юрі прибуває в яскравому стилі, віддаючи шану слайду Акіри, який останнім часом мав момент, оскільки він також був використаний для приголомшливого ефекту в Nope Джордана Піла. Юрі здається трохи різкішою, ніж Кімберлі, вона топче всіх своїх ворогів босоніж. Завжди чудово, коли компанії, здавалося б, сприймають спрагу гравців до своїх персонажів.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

У нас буде можливість побачити більше історій Юрі та Кімберлі, коли Street Fighter 6 вийде на Xbox, ПК та PlayStation у 2023 році.

Як раніше повідомляв портал "Знай", витік "Diablo 4" почався в рекордно короткі терміни.

Нагадаємо, легендарна гра "Jetpack Joyride" здобула продовження.