Elden Ring став трохи простішим для любителів одиночної гри. Патч 1.06 додає новий спосіб просування квесту Білої Маски Варрі - те, що раніше передбачало використання розрахованої на багато користувачів системи для вторгнення в світи інших гравців.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Тепер Варрі дозволить вам перемогти нового персонажа, щоб приєднатися до його ордена вбивць, що дає ранній доступ до основної області гри. Потрібно додати, що це відбувається поряд з багатьма іншими змінами, включаючи можливість вторгатися або допомагати гравцям на більшій відстані.

Вимога Варрі до розрахованого на багато користувачів режиму була рідкісною проблемою для людей, які або не цікавилися дуелями між гравцями, або грали в автономному режимі. Уникнення квесту не повністю блокувало вас від будь-яких областей. У цій області знаходиться одне з кращих місць для збору рун в Elden Ring, так що це, м'яко кажучи, дратувало. (Говорячи про цю сільськогосподарську область, поки немає жодних вказівок на те, що вона була виправлена ​​з версії 1.06, незважаючи на постійні побоювання гравців).

Elden Ring

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Новий NPC, на якого ви повинні націлитись вже виправлено, так зазначено в деяких путівниках по квестах Варрі.

Крім цієї зміни, версія 1.06 включає безліч налаштувань, спрямованих на розрахований на багато користувачів режим Elden Ring. Серед іншого, він дозволяє вам відправляти спільні знаки виклику в «віддалені райони» або вторгатися в них, що може спростити пошук друга або ворога в грі. Як повідомляє Polygon, він зменшує відстань телепортаційного навички «Крок шукача» і посилює дещо схожий «Швидкий крок», але робить обидва навички менш ефективними, якщо ви постійно спамите їх. Це також зменшує урон та наростання кривавої атаки для Пожирача трупів, навички, прикріпленої до катани Річки крові. Цей патч має допомогти гравцям усіх переконань.

Як раніше повідомляв портал "Знай", бета-версія "Call of Duty: Modern Warfare II" з'явиться у вересні.