Бета-версія Call of Duty: Modern Warfare II з'явиться наступного місяця. Важливо повідомити, що спочатку гравці PlayStation отримають доступ, а потім гравці на Xbox та ПК.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Перша бета-версія раннього доступу стартує з 16 по 17 вересня для гравців PlayStation 4 і 5, які оформили попереднє замовлення на гру. Потім слідує відкрите бета-тестування для всіх гравців PlayStation, яке починається 18 вересня і закінчується 20 числа.

Бета-версія кросплатформної гри для гравців, які оформили попереднє замовлення на гру на PlayStation, Xbox і ПК, триватиме з 22 по 23 вересня, а відкрита бета-версія кросплатформової гри для всіх платформ почнеться 24 вересня і закінчиться 26 вересня. Кожен сеанс розпочинається о 13:00 за східним часом.

На CDL Champs Infinity Ward також представила нову розраховану на багато користувачів карту під назвою Grand Prix, дія якої відбуваються на гоночній трасі. Карта буде доступна для гри під час бета-тестування.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Infinity Ward каже, що якщо ви не оформили попереднє замовлення на гру, ви матимете можливість отримати бета-код, який дасть вам ранній доступ.

Ми вперше побачили Modern Warfare II у червні, але Infinity Ward збирається розповісти набагато більше про майбутню гру на своєму заході Call of Duty: Next, який відбудеться 15 вересня. Modern Warfare II виходить на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S та ПК (через Battle.net та Steam) 28 жовтня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", розробники PUBG запускають нову гру на тему корейського роману.