Серія романів, створена і написана Ен-до Лі, тепер може стати джерелом створення нової гри, яка зможе показати щось нове.

Відповідну публікацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

«Цей амбітний проект спрямований на те, щоб втілити в життя оригінальний фентезійний всесвіт «Птах, який п'є сльози» за допомогою унікальних і освіжаючих фентезійних рас, красивих пейзажів, що запам'ятовуються, і захоплюючих, пронизливих історій», — пояснює Крафтон про нещодавно запущену гру.

Крафтон каже, що для того, щоб гра «надавала найкращі враження», зараз він «активно набирає найкращих у світі розробників для допомоги у створенні гри» та приєднався до голлівудського концептуального художника Іена Маккейга, який раніше працював над Зоряними війнами та Месниками.

""Птах, який п'є сльози" не схожий на жодну іншу фентезійну історію, яку я читав, він пропонує нові способи дослідження людської природи, — пояснив Маккейг. "Це те, що приваблює мене найбільше. Це епопея нарівні із "Володарем кілець" чи "Дюною". Фентезійний світ свіжий та інтуїтивний, що змішує традиційні архетипи з образами сну та кошмару, які цілком оригінальні. На той час я працював над своїми власними проектами; участь у цьому означало відкласти їх убік. Для цього мені потрібно було щось надзвичайно особливе".

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Krafton також нещодавно оголосив, що поєднується з Ubisoft для нового кросовера на тему Assassin's Creed на PUBG Battlegrounds наприкінці цього місяця.

Нагадаємо, до мережі потрапив потенційно новий контент для GTA 6.