Warhammer 40,000: Darktide, футуристичне продовження Vermintide від розробників Fatshark, пропонує передплату на бета-тестування. Ці ігрові тести мають розпочатися наприкінці літа.

Відповідну інформацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Реєстрацію на бета-тестування Darktide відкрито на офіційному сайті. Розробники кажуть, що бета-версія має розпочатися «вже в середині серпня», і подальші тести продовжуватимуться напередодні запуску. Ранні тести будуть зосереджені на ПК, але зрештою бета-версія також охопить гравців Xbox.

Ранні версії бета-версії будуть зосереджені на ряді технічних тестів, а запрошення будуть обмежені, виходячи з таких речей як ваша платформа, характеристики або місцезнаходження. Однак за одну реєстрацію ви враховуватимете всі бета-версії, тому вам потрібно зробити це лише один раз. Прогрес у ранніх тестах не буде перенесений до фінальної гри, і розробники кажуть, що це навряд чи зміниться.

Darktide з'явиться на ПК 30 листопада, а версії для Xbox Series X і S будуть випущені незабаром після цього. Раніше гра мала вийти 13 вересня - після того, як її відклали з весни 2022 року, а до цього - з 2021 року.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Хоча досі ми були принижені відмінними відгуками про гру, нам також потрібно більше часу для покращення стабільності, продуктивності та доопрацювання ключових систем", - заявили розробники в останньому оголошенні про затримку. "Кожен із них має вирішальне значення для забезпечення найкращого досвіду для вас, гравців".

Нагадаємо, що у мережі з'явилася свіжа інформація про гру GTA 6.