2 серпня, EA провела фінансовий брифінг за перший квартал, у якому генеральний директор Ендрю Вілсон відповів на запитання інвесторів та аналітиків.

Цю новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Коли генерального директора запитали про те, що неоголошеною грою компанії у четвертому кварталі може стати «Зоряні війни: джедай: той, хто вижив», Вілсон, схоже, висміяв цю ідею.

«Мені просто цікаво, якщо ви анонсували «Зоряні війни», ми припускаємо, що це не гра по «Зоряним війнам», чи нам не слід нічого припускати?» — запитав аналітик Дуг Кройц із Cowen and Company, маючи на увазі неоголошену гру, яку EA планує запустити в період із січня до березня 2023 року.

"Я думаю, що порадою було б нічого не припускати", - відповів Вілсон. Фінансовий рік EA закінчується наприкінці березня 2023 року, і якщо неоголошеною грою в її списку мала бути Star Wars Jedi: Survivor, теоретично вона мала б вийти в період із січня по березень, щоб потрапити в цей останній квартал року».

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Останнім часом ходили чутки про те, що сіквел вийде у березні 2023 року. Обліковий запис у Твіттері, який переглядає базу даних PlayStation Network, стверджував, що сіквел був вказаний у бекенді з вікном випуску на початку березня 2023 року. Однак нові коментарі Вілсона, схоже, збили це вікно випуску, тож, можливо, гра Star Wars Jedi: Survivor перенесеться на невизначений термін.

Нагадаємо, що в мережі з'явився новий витік щодо GTA 6.