Один користувач TikTok опублікував оновлення своєї гігантської збірки Minecraft із середини липня. TikTok, анонсуючий проект, обіцяє "всі регіони покемонів на одній ігровій карті", яка буде безкоштовною через моди Minecraft Pixelmon. Мод Pixelmon дозволяє гравцям додавати в Minecraft персонажів, предмети та багато іншого з всесвіту покемонів.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Thechunkyhippo тримає шанувальників у курсі подій у TikTok, публікуючи відео про процес проекту. Ви можете спостерігати, як на ваших очах будуються перші кілька маршрутів у Pokemon Red/Blue/Yellow/Green, або побачити, як формується план Viridian City.

Створення повністю ігрового світу Minecraft, в якому є кожне місто, маршрут, спортзал та багато іншого з основних ігор про покемонів, очевидно, є величезною справою. Тому має сенс, що останній Tiktok від thechunkyhippo — це заклик допомоги. Творець хоче зробити команду людей, оскільки проект «занадто великий, щоб з ним могла впоратися лише одна людина». Thechunkyhippo приймає заявки для команди, до якої входять експерт з покемонів, декоратор, генератор ландшафту, будівельник та оператор сервера.

Враховуючи, що є вісім регіонів покемонів, які стають дедалі більш деталізованими та залученими в міру того, як серія старіє та переходить від 2D до 3D, робота лише ускладнюватиметься. Thechunkyhippo вже доводилося створювати обхідні шляхи для невідповідностей оригінальної гри Pokemon між зовнішнім виглядом та його внутрішнім компонуванням. Це свідчить про те, що ще багато треба доопрацювати.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Нагадаємо, що нова аніме-гра у стилі MMORPG проривається у топи.