За даними Bloomberg, технологія майбутнього ремейку Star Wars: Knights of the Old Republic для PS5 і ПК припинена. Арт-директор та директор з дизайну гри також були звільнені після того, як команда розробників показала демо-версію гри Lucasfilm та Sony.

Цю новину розмістили на ігровому порталі «theverge»

Ремейк Knights of the Old Republic (KOTOR) був уперше анонсований на великій осінній виставці Sony у вересні минулого року, але розробник Aspyr Media, що належить Embracer Group, ще не поділився термінами випуску гри. Ремейк знаходиться у розробці вже три роки, і хоча початковий план полягав у тому, щоб випустити гру до кінця 2022 року, зараз більш «реалістичною метою» є 2025 рік, повідомляє Bloomberg.

Saber Interactive, ще одна студія Embracer Group, також допомагає у розробці, і Bloomberg каже, що «деякі в Aspyr вважають», що Sabre може взяти на себе керування. Aspyr, Embracer Group та Sony не відразу відповіли на запит про коментарі.

У той час як оригінальна KOTOR була випущена в 2003 році і була розроблена BioWare, Aspyr добре знайомий з грою та її продовженням, оскільки він працював над їхніми портами. Деякі з оригінальної команди KOTOR також беруть участь у рімейку, так написав Райан Тредвелл з Aspyr у блозі PlayStation. Гра буде консольним ексклюзивом для PS5, коли вона вийде.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, що в гру The Sims 4 випадково додали поганий контент.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що у довгоочікуваній GTA 6 головним персонажем буде жінка.